Samiske rettighetsspørsmål har vært debatert både i aviser, tv, og andre media i høst. Det er fortsatt mange meninger om rettighetsspørsmålene i Finnmark. Når forkjemperne for ILO 169 og samiske særrettigheter går tom for argumenter er det lett å ty til beskyldninger som rasisme. Dette er noe EDL tar sterk avstand i fra.

Når i tilllegg politiske ungdomsorganisasjoner finner det høvelig å hevde det samme tyder det på manglende kunnskaper om demokratiet prisipper og EDLs engasjement for nettopp dette. Man kan undres over uttalelser som kommer fra partier/grupper man skulle forvente vet hva demokratiet er bygd på, da særlig ikke særrettighter for deler av befolkningen i dette landet.

Hva EDL står for og arbeider for bør ikke være ukjent for våre motstandere, det finnes i mangfold på vår hjemmeside.

les mer