De fleste har fått med seg  at dokumentaren "fjellfinnhua" har blitt utsatt visning på nrk to ganger allerede. Hva er det som gjør denne filmen så farlig. Redaktøren i Harsad tidene er utvilsomt ikke allene om å tenke det har gjør.

NRKs unnskydning holder ikke mål og gjennomskues av lite gjennomtenkte konklusjoner. Dette har nok ikke bare med NRKs presseetiske prinsipper å gjøre men mer med politikk og fare for å skape en uøsket debatt over et tema eller samfunnsmessig viktig debatt som angår langt flere en hva mange vil ha det til. les bloggen til HT redaktør her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NRKs unnskydning holder ikke mål og gjennomskues av lite gjennomtenkte konklusjoner. Dette har nok ikke bare med NRKs presseetiske prinsipper å gjøre men mer med politikk og fare for å skape en uøsket debatt over et tema eller samfunnsmessig viktig debatt som angår langt flere en hva mange vil ha det til. les bloggen til HT redaktør her